Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міська Спартакіада школярів
2017-12-19

11-15 грудня 2017 року у дитячо-юнацькій спортивній школі пройшли змагання з баскетболу серед юнаків та дівчат загальноосвітніх закладів міста у залік міської Спартакіади школярів. У змаганнях взяли участь команди ЗОШ №3, СШ №5, гімназії імені Т.Г. Шевченка, НВК «Гелікон», ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського  та спецшколи – інтернату для слабочуючих  дітей.

Надзвичайно цікаво та емоційно проходили ігри між учасниками змагань. Спритність, вправність у веденні та передачі м’яча, злагодженість у групових діях при нападі та захисті викликали захоплення та підтримку в багатьох уболівальників і шанувальників баскетболу. І все ж, у нелегкій боротьбі місця розподілились наступним чином: І місце -  СШ №5, ІІ місце – ЗОШ №9 імені І.А. Зубковського, ІІІ місце – гімназія імені Т.Г. Шевченка. Серед команд дівчат місця розподілилися аналогічним чином!

То ж вітаємо команди – переможці юнаків та дівчат спеціалізованої школи №5 (тренер, вчитель фізичної культури Назаренко О.В.)! Бажаємо їм успіхів і перемоги у зональних змаганнях обласної Спартакіади з баскетболу, що відбудуться вже на початку січня нового року.

Силко В.П.,

методист методичного кабінету відділу освіти

Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]