Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Літературне об’єднання «ДієСлово»
2018-11-22

У приміщенні літературно-меморіального музею Д.Гурамішвілі відбулось чергове засідання літературного об'єднання «ДієСлово», присвячене 80-річному ювілею Король Марії Іванівні – відомій у нашому місті поетесі. Вона є автором декількох збірок, одна з яких – «Погожие рассветы», яка вийшла у 2017 році. І цього разу присутні мали  змогу почути нові чудові поетичні доробки у виконанні самої шановної ювілярки. Багато гарних привітань та щирих побажань було сказано на її адресу в цей день. 

Іще однією приємною новиною на зібранні стало отримання літературної премії ім. О.Донченка у номінації художня література для дітей та про дітей» нашою землячкою, членом літературного об’єднання «ДієСлово» – поетесою Людмилою Марковою, за книгу «Про всіх потрошку». Місцем проведення заходу став читальний зал Лубенської міської бібліотеки для дорослих ім. В.Леонтовича. Ведучі урочистостей голова літоб’єднання ім. О.Донченка Олександр Міщенко та секретар літоб’єднання Ніна Шерстюк особисто вручили Л. Марковій диплом спеціального зразка. З перемогою! Так тримати! По закінченню засідання дієслівці вирішували поточні питання.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]