Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання депутатської комісії
2018-05-14

14 травня відбулося засідання депутатської комісії з питань освіти, культури, духовності, молоді та спорту. Під час роботи було опрацьовано проектні рішення, підготовлені на 37 сесію міської ради, що відбудеться 18 травня.

У переліку профільних питань був проект рішення Про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Миргорода" (посмертно) Зубченку Олександру. Відповідне клопотання надійшло від відокремленого підрозділу громадської організації "Всеукраїнська спілка учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій" в м. Миргороді. Це рішення депутати підтримали без обговорення. Наступним питанням з позитивним рішенням стало затвердження Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону до 2028 року.

      Також широко на засіданні було обговорено інформацію щодо  внесення змін у рішення 33 сесії міської ради 7 скликання від 19.12.2017р. № 267 «Про затвердження Програми культурно-мистецького розвитку на 2018 рік», Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Миргородської міської ради Полтавської області, затвердження Статуту дитячо-юнацької спортивної школи у новій редакції, внесення змін до міської Програми розвитку спорту на 2018 рік.

      Уходв роботи було розглянуто проектне рішення про використання червоно- чорного прапора національно-визвольної боротьби народу як прапора національної гідності на території міста Миргорода. Комісія його не підтримала, але заявник наполіг на розгляді цього питання на сесії.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 01 травня 2024 року

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]