Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбувся плановий виконком
2024-04-24

24 квітня міський голова Сергій Соломаха провів засідання виконавчого комітету. Долучившись о 9.00 до Загальнонаціональної хвилини мовчання, члени виконавчого комітету розглянули та ухвалили відповідні рішення з питань порядку денного планового засідання. Проголосовані рішення з основних  питань стосувалися виконання бюджету громади за перший квартал цього року та організації літнього відпочинку і оздоровлення дітей.

Зокрема, за словами начальниці управління освіти, молоді та спорту Тетяни Колибельнік, цього літа табори відпочинку, скоріш за все, через воєнний стан теж не зможуть функціонувати повноцінно, але буде враховано минулорічний позитивний досвід та докладено максимум зусиль, щоб літній організований відпочинок відбувся.  Для цього розроблено план заходів та складено відповідний кошторис витрат на загальну суму 1 764 000 грн, із яких 1 374 820 грн. – бюджетні кошти,  із них: 48 тис. грн на відпочинок дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у санаторно-курортних закладах; 565 600 грн на відпочинок дітей у таборах з денним перебуванням; 99 220 грн – на збільшення на 10% вартості харчування для дітей, що відвідуватимуть дошкільні заклади влітку. Заплановано відпочинок 780 дітей у дев’яти таборах із денним перебуванням, із них 340 – діти пільгових категорій. А ще влітку 2024 року планується організація відпочинку дітей, що проживають на території Миргородської міської територіальної громади, у санаторіях ПрАТ «Миргородкурорт» через впровадження механізму часткового відшкодування вартості путівки санаторно-курортним закладам за надані послуги з відпочинку дітей за рахунок коштів місцевого бюджету в розмірі 30% від вартості путівки.

Також на засіданні було ухвалено рішення з поточних питань, підготовлених відділами та управліннями міської ради щодо соціального захисту;  розвитку бізнесу, торгівлі та туризму; архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю; затвердження звітів про виконання фінансових планів підприємств комунальної власності Миргородської міської територіальної громади за 2023 рік.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]