Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Віват, олімпійці!
2017-05-19

Наприкінці навчального року в Миргороді вшановують учнів та педагогів, які прославляють свої заклади на обласному та всеукраїнських конкурсах. Годину слави організували для юних ерудитів та їхніх вчителів у краєзнавчому музеї.  На святі "Віват, олімпійці!" нагородили переможців олімпіад та конкурсів різного рівня. Свято з символічною назвою "Віват, олімпійці"! з кожним роком  розширює коло юних науковців та педагогів, - розповіла завідувач методичного кабінету відділу освіти Юлія Невєрова. Цього року 25 старшокласників вибороли призові місця з різних дисциплін та стали переможцями МАН.

За словами секретаря міської ради Наталії Гирки та начальника відділу освіти Тетяни Колибельнік, забезпечення належних умов для навчання і розвитку дітей– пріоритет у роботі влади. Сьогоднішні перемоги учнів Миргорода є стартовим майданчиком для творчого, інтелектуального та духовного зросту,- зазначила  Наталія Гирка і додала, що кожного року кошти з міського бюджету виділяють на ремонти та  поліпшення матеріальної бази закладів, а віднедавна і на заохочення учнів та педагогів. Цьогорічним вундеркіндам  подарували портативні зарядні пристрої, а їхнім наставникам виплатять грошову винагороду у розмірі посадового окладу.

Свої музичні вітання всім присутнім дарували вихованці позашкільних закладів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]