Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів: дартс
2021-03-09

Минулої суботи  спартакіада трудових колективів міської територіальної громади продовжилася змаганнями з дартсу. Правила змагань, а вони передбачали спрощений варіант цього виду спорту, не потребували якихось особливих професійних навиків та давали можливість позмагатися всім бажаючим представникам команд. Знову ж, як і в змаганнях з кульової стрільби, учасники змагалися в індивідуальному заліку серед чоловіків і жінок та командному заліку. 

Після підрахунку результатів, місця призерів та переможців цього виду змагань наступні.  Серед жінок третє місце у представниці команди «З ТВУЗ» Марії Литвиненко, друге за Марією Чорногорець з «Коледжу», перше місце посіла  Ірина Ільїна з команди  «Освіти». У змаганнях серед чоловіків трійка лідерів розподілилась наступним чином. З результатом 79 очок третім став представник «Освіти» Олександр Назаренко, 81 очко набрав срібний призер змагань Юрій Подрига з «Держустанов», 82 очка в залік команди «Освіти» та золоту медаль виборов Віктор Лесик.

У командному заліку третє місце у команди «Коледж», друге у «Держустанов», перше за  «Освітою».   

Міський центр «Спорт для всіх» висловлює вдячність голові Миргородського міського спортивно-технічного клубу ТСОУ Ігорю Крикливому, який і цього разу не відмовив у наданні приміщення організації для проведення змагань.                                

Після п’яти  видів змагань трійка лідерів в командному заліку не змінилася. Перше місце посідає «З ТВУЗ» з 65 очками, другі «Освіта» -  64 очка, на третьому місці  команда «МБК» - 52,5 очка.

Наступний етап спартакіади - змагання з настільного тенісу, які відбудуться 13 березня  в приміщенні СШ №5.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]