Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Повір у себе, і в тебе повірять інші
2018-12-04

3 грудня – день, який нагадує всім  нам, що серед нас є люди, котрі потребують особливої уваги і турботи, це –  Міжнародний день інвалідів. Міський голова Сергій Соломаха та депутатський корпус Миргородської міської ради докладають зусиль для надання якісних соціальних послуг людям з обмеженими можливостями, а особливу увагу приділяють підтримці дітей.

Вже традиційно з нагоди цього Дня та за підтримки міської влади відбувся фестиваль-конкурс «Повір у себе, і в тебе повірять інші» для дітей та молоді  з особливими потребами, який щорічно організовує центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Метою цього конкурсу є створення умов для реалізації особистого потенціалу, розвитку творчих здібностей, допомоги у соціалізації дітей та молоді з особливими потребами, а також привернення уваги громадськості до проблем цих дітей. Організатори наголошують, діти повинні знати, що у них вірять і вірять у їх можливості.

Святковий захід розпочався виставкою творчих робіт учасників конкурсу. Малюнки, аплікація, орігамі, вишивки, бісероплетіння, вироби з глини та гіпсу приваблювали чудово підібраними кольорами, майстерною технікою та цікавими задумками. У кожній роботі відчувалися теплота душі, доброзичливість і сонячний настрій, які хлопчики й дівчатка передавали за допомогою акварелі, бісеру, стрічок та інших матеріалів.

Незабутнім подарунком  для дітей стала лялькова вистава у виконанні акторів театру «Петрушка-Браво» Центру естетичного виховання  (керівник – Петренко Ніна Павлівна).

 

Теплими та щирими словами звернулася  до дітей та батьків виконуюча обов’язки директора центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Максимова Вікторія Вікторівна. Вона відмітила високий професіоналізм учасників, котрий втілився в чудових творчих роботах, а також побажала усім успіхів та віри у власні сили, міцного здоров’я учасникам та їхнім близьким. З вітальним словом також виступила начальник відділу освіти Миргородської міської ради Колибельнік Тетяна Миколаївна, яка підкреслила, що дорослі мають брати приклад з сили духу та завзятості таких талановитих дітей, які не дивлячись на всі негаразди та труднощі, долають їх завдяки творчості.

Цьогоріч журі одноголосно віддало І місце за високу майстерність Ясько Марії, ІІ місце посіла Надтока Дар’я, а ІІІ місце розділили Ошека Олексій та Танонін Михайло. Робота однієї з учасниць конкурсу – Бойко Оксани, була відзначена спеціальним призом відділу культури Миргородської міської ради, який її урочисто вручила провідний спеціаліст цього відділу Марченко Інна Володимирівна.

Організатори фестивалю щиро вдячні за фінансову та організаційну підтримку Миргородській міські раді, народному депутату України Кулінічу Олегу Івановичу, приватним підприємцям Кропивці Олегу Григоровичу та Запорожець Ользі Михайлівні.

 

Козлова Вікторія,

 (фахівець центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді)

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]