Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
15 березня - День захисту прав споживачів
2019-03-15

15 березня в Україні відзначається Всесвітній день захисту прав споживачів. Користуючись нагодою, хочемо нагадати суб'єктам господарювання, що  відповідно Закону України "Про захист прав споживачів" в усіх об'єктах торгівлі, ресторанного господарства та сфери побутових послуг обов’язково повинен знаходитися на видному та доступному місці куточок покупця.

Суб'єкту господарювання необхідно розмістити в куточку покупця  інформацію про найменування власника або уповноваженого ним органу та  місцезнаходження.

          Також, вказати номери телефонів органів, що забезпечують захист прав споживачів. У м. Миргороді даним питанням займається відділ споживчого ринку та підприємництва,

Тому на куточку споживача повинні бути наступні телефони:

5-47-53 - відділ споживчого ринку та підприємництва міської ради

      (0532) 60-66-47- головне управління Держпродспоживзахисту  в Полтавській області (36020, м. Полтава, вул. Воскресенський узвіз, 7)

        В зв’язку із святом Всесвітнього Дня захисту прав споживачів бажаємо мешканцям Миргорода  придбавати лише якісну продукцію і бути активнішими у захисті своїх прав. Прискіпливо ставитися до вибору товарів й керуватися при цьому не лише яскравими етикетками, а й вмістом продукту.

         Для оформлення звернення чи скарги необхідна наявність розрахункового документа, який засвідчує факт купівлі продукції та найменування суб’єкта господарювання і його адреса.

         У разі  порушень споживачі завжди можуть звернутися у відділ споживчого ринку та підприємництва  міської ради (каб. № 15)  за адресою: вул. Незалежності, 17.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]