Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акценти позачергової сесії
2017-09-22

22 вересня відбулася позачергова 31-а сесія міської ради сьомого скликання. Засідання було відкритим та проходило у режимі он-лайн трансляції на офіційному сайті міської ради. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха.

Перш ніж оголосити порядок денний та перейти до розгляду питань, секретар міської ради Наталія Гирка зачитала заяву депутата Олександра Білоконя про його вступ до фракції ВО "Свобода" у Миргородській міській раді.

Далі головуючий оголосив порядок денний, взятий за основу сесійного засідання: хід досудового розслідування справи щодо вбивства Олега Супруненка та діяльність громадського формування "Оберіг". Перед розглядом питань порядку денного група депутатів та активістів виступила з заявою  щодо добровільного складання  повноважень міського голови   та припинення  діяльності депутатського складу. Однак для розгляду такої пропозиції не вистачило необхідної кількості голосів.

Далі було об'єднано дві пропозиції щодо криміногенної ситуації в місті та ходу досудового розслідування  розбійного нападу на депутата Миргородської міської ради Олега Супруненка. Детально  по двох питаннях звітував начальник Миргородського відділу поліції Олександр Мартиш. Він, зокрема,  повідомив, що підозрюваних у кримінальній справі затримано і взято під варту на 60 днів. Серед  причетних до злочину фігурує і один з депутатів міської ради. Проте прізвище  його не назвав, а зазначив, що триває розслідування цієї резонансної справи. Інформував він також і про криміногенну ситуацію в місті.

Наступне питання, до формулювання якого депутати ставили чимало запитань та вносили поправки, стосувалося діяльності громадського формування "Оберіг". По  співпраці громадського формування з правоохоронцями доповідав заступник міського голови Костянтин Кірпосенко.

Після тривалого обговорення, виступів, реплік та дискусій, депутати вирішили розглянути  це питання на наступній сесії,  після детального фінансового звіту на профільній комісії.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]