Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Профільна комісія розглянула соціальні питання
2020-07-02

2 липня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони праці, забезпечення правопорядку та демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами, охорони здоров’я, материнства і дитинства.

Першим питанням заслухали інформацію про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони  громадського порядку та результатів діяльності на території міста Миргорода. Інформаційну довідку озвучив уповноважений представник поліції. На сесію з відповідною інформацією запрошено начальника  Миргородського відділу поліції. Про це повідомила секретар міської ради Наталія Гирка після обговорення цього питання.

Інше питання порядку денного стосувалося внесення змін до рішення 51 сесії міської ради 7 скликання від 19 грудня 2019 року № 305 "Про затвердження Програми підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Миргородської міської ради Полтавської області на 2020 рік" та  внесення змін до рішення 54 сесії міської ради 7 скликання від 26 березня 2020 року за № 62 "Про затвердження Міської програми "Здоров'я жителів міста Миргорода" на 2020 рік в новій редакції". Доповідали керівник цього Центру  Олександр Фошин та профільний заступник міського голови Сергій Михайленко.

Наступне рішення передбачає затвердження  Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ "Центр надання адміністративних послуг" виконавчого комітету Миргородської міської ради в новій редакції. За словами  т.в.о. керівника Оксани Мовчан, розширення послуг стосується комплексної послуги е-Малятко, яка  віднедавна надається Миргородським ЦНАП.

Також на засіданні підтримано проєкт рішення  Про внесення змін до рішення 51 сесії Миргородської міської ради 7 скликання від 19.12.2019 року № 306 "Про затвердження Міської програми "Забезпечення соціальним житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2020 рік", підготовлений Службою у справах дітей.

У порядку інформування було заслухано звернення від громадської організації,  інформацію про новий порядок затвердження місцевих податків і зборів на 2021 рік та розробку оновленої редакції  Статуту територіальної громади м. Миргорода.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]