Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зимовий мовний табір у п’ятій школі
2019-01-08

Новий рік у Миргородській спеціалізованій школі №5 розпочався весело і цікаво. Волонтери корпусу миру на чолі з Остіном Доуелом та учителі англійської мови школи вперше у місті організували зимовий мовний табір для учнів 8-11 класів.

У перший день роботи учні представили назви і гасла команд.А далі була купа веселих і захоплюючих активностей: вікторина, присвячена США, розучування американських пісень, пояснення і інсценізація ідіом та вправи , спрямовані на формування навичок пошуку аргументів під час ведення дискусії.

Завершився перший день розплутуванням людського ланцюжка та веселим хітом у виконанні групи "Тая".

3 січня день почався з веселих Ігор та перегонів. Далі була запальна гра "Гарячий стілець" з Лінзою і Рейчел, створення різдвяних вінків за допомогою машмелоу та M&M,  "Мафія" зі Скотом, драматизація пісні Hit the road Jack з невгамовним Таєм та гра Фрісбі з Кетрін і Матеєю. Остін і Лінза влаштували флешмоб, а Кетрін пригощала дітей печивом, спеченим власноруч. Це була"солодка" мотивація для учнів говорити у таборі виключно англійською мовою.

Третій  день роботи мовного табору запам'ятається запальними танцями -   оригінальним блюзом. Учні школи вдячні хореографу Матеї та блюз-мену Таю. Далі був цікавий квест, запропонований учителями англійської мови. Шість команд пройшли 7 станцій у пошуках скарбу. І хоча приз дістався лише одній команді,  перемогли всі, адже отримали купу позитивних емоцій, поглибили свої знання з англійської мови і знайшли нових друзів.

По щасливим обличчям вихованців зрозуміло: зимовий табір - цікава і свіжа ідея, адже він здружує учнів та дає можливість їх наставникам відчути себе знову дітьми.

 

Різницька Л.В., учитель англійської мови СШ І-ІІІ ст. №5

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]