Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Звіт про діяльність спостережної комісії при виконавчому комітеті Миргородської міської ради за 2 півріччя 2017 року
2018-01-05

Спостережна комісія при виконавчому комітеті Миргородської міської ради здійснює свою діяльність згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 10.11.2010 р. №1042 "Про внесення змін до Положення про спостережні комісії". Кількість членів спостережної комісії при виконкомі налічує 12 осіб, з них 6 осіб - представники громадських організацій. На кінець року кількість членів спостережної комісії становила 11 осіб.

Відповідно постанови КМУ від 10.11.2010 р. №1042 щомісячно проводяться засідання спостережної комісії при виконкомі, до участі в яких залучається Миргородський міськрайонний відділ кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України у Полтавській області, Миргородський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області, Миргородський міськрайонний центр зайнятості населення, Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Управління соціального захисту населення, Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради, секретарі рад мікрорайонів, представники засобів масової інформації. З початку року проведено 6 засідань спостережної комісії.

Відповідно до покладених на спостережну комісію завдань за вказаний період часу проведена наступна робота:

- спільно з органами самоорганізації населення, за участю Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Управління  соціального захисту населення, Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради проведена робота по соціальній адаптації умовно-достроково звільнених осіб;

- проведені щоквартальні звірки осіб зазначеної категорії, які перебувають на обліку у відділі поліції. З такими особами проводиться профілактична робота. У разі необхідності встановлюється адміністративний нагляд;

- спільно з Миргородським міськрайонним центром зайнятості вивчаються питання трудової адаптації даної категорії населення, проводяться звірки з метою встановлення достовірної інформації, щодо фактичного забезпечення роботою та перебування на обліку Миргородського МЦЗ умовно-достроково звільнених осіб. Спостережна комісія сприяє створенню додаткових робочих місць, в тому числі і на підприємствах комунальної власності міста для працевлаштування даної категорії осіб.

На підставі повідомлень, що надходять із виправних закладів та звірок з відділом поліції ведеться облік осіб умовно-достроково звільнених з місць позбавлення волі.

З початку 2017 року до міста Миргорода прибули після відбуття терміну покарання та поставлені на облік спостережної комісії (до 6 місяців після звільнення) – 6 осіб. Всі особи працездатного віку, звернулося до центру зайнятості – 3 особи, направлено на лікування – 1 особу (медичне обстеження), надано матеріальну допомогу 1 особі у розмірі 1000 грн.

На обліку спостережної комісії перебуває 6 умовно-достроково звільнених осіб, потребують працевлаштування - 6 особи.

На виробничих нарадах секретарів рад мікрорайонів міста проводиться закріплення звільненої особи з місць позбавлення волі за радою мікрорайону для встановлення громадського контролю з боку домових та вуличних комітетів громадян відповідної ради мікрорайону.

Комісія у складі секретаря відповідної ради мікрорайону, голови вуличного або домового комітету, дільничного інспектора поліції та представника територіального центру соціального захисту населення обстежують умови проживання осіб, що протягом року прибувають з місць позбавлення волі до міста Миргорода.

На засіданнях спостережної комісії заслуховуються звіти голів рад мікрорайонів щодо встановлення громадського контролю за особами, які перебувають на обліку та їх соціальної адаптації.

Проводиться активна робота, спрямована на висвітлення проблем соціальної реабілітації осіб, звільнених з місць позбавлення волі, у засобах масової інформації та на офіційному сайті міста Миргорода.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]