Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Звернення інспекції з благоустрою до жителів Миргорода
2019-05-07

Згідно зі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядження Миргородського міського голови від 25 березня  2019 року за № 29-в «Про проведення місячника озеленення, чистоти і благоустрою міста Миргорода», а також з метою організації роботи силами підприємств і громадськості міста по наведенню чистоти, проведенню благоустрою та озеленення, покращення санітарного стану в місті Миргороді, з 01 квітня по 30 квітня 2019 року проведено місячник озеленення, чистоти і благоустрою міста.

Шановні миргородці! Переконливо просимо Вас не створювати стихійних сміттєзвалищ, не виносити обрізане гілля з дерев, листя, відходи будівельних матеріалів та інше сміття на територію загального користування та не здійснювати його спалювання.

За порушення Правил благоустрою території міста Миргорода, затверджених рішенням Миргородської міської ради від 13.05. 2010 року № 37, передбачена адміністративна відповідальність за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає накладення штрафу на порушника в розмірі 340 – 1700 грн.

При виявленні фактів спалювання сміття, створення стихійних сміттєзвалищ на територіях загального користування, на узбіччях доріг, біля домогосподарств, підприємств, установ, організацій та осіб, які вчинили такі дії просимо звертатися до інспекції з благоустрою Відділу житлово – комунального господарства Миргородської міської ради  за адресою: м. Миргород, вул. Я. Усика,7, каб.4, тел. 5-40-05.

З повагою

інспекція з благоустрою ВЖКГ Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]