Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Звернення до власників громадських закладів та перевізників Миргорода
2015-02-11

Шановні миргородці!

На сході України ведеться нав'язана Росією війна. Гинуть мирні мешканці та наші захисники, відстоюючи цілісність та незалежність України. На позачерговій сесії міської ради 05 лютого 2015 року було підтримано Звернення Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй та інших міжнародних інституцій про визнання Російської Федерації державою-агресором.

Зважаючи на непросту та напружену ситуацію у державі, звертаємось до всіх власників, орендарів закладів торгівлі, громадського харчування, перевізників утриматися від трансляції пісень у виконанні російських артистів, які підтримують агресію Росії проти України.

Просимо проявити громадянську позицію, національну свідомість, патріотизм, і зробити основою пісенного репертуару твори українських авторів, зокрема, на національно-патріотичну тематику (козацькі, січові, стрілецькі пісні, твори про Україну, матір, відвагу, любовну лірику). Сьогодні, як ніколи, необхідно підтримувати українську естраду і транслювати її у нашому козацькому місті. Таким чином,  ви сприятимете піднесенню патріотичного духу, формуванню у громадськості впевненості у перемозі над підступним ворогом.

Ми маємо дати гідну відповідь російським агресорам. Адже хто, як не ми, маємо відстоювати свою незалежність, зберігати свою історію для нащадків, свій багаторічний досвід, здобутки культури, матеріальну і духовну самобутність. Боронімо українське, свою гідність і майбутнє нашої держави!

Слава Україні!

Виконавчий комітет Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]