Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Звернення депутатів Миргородської міської ради фракції «Батьківщина»
2015-11-16

Ми, депутати Миргородської міської ради фракція «Батьківщина», повідомляємо про те, що  голова Миргородської міської громадської організації «Турбота» Перепилиця Євген Іванович, Вороновський Анатолій Миколайович, депутат Миргородської міської ради від партії «Батьківщина», голова міського партосередку Андрій Сіряк виграли судову справу проти Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Позов, поданий ще в травні цього року, стосувався скасування постанови НКРЕ №583 від 03.03.2015р., яка встановлює роздрібні ціни на природний газ для населення. 03 листопада 2015 р. суд виніс постанову, в якій, зокрема, зазначено: «Визнати Постанову Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, № 583 від 03.03.2015 року «Про встановлення роздрібних цін на природний газ, що використовується для потреб населення» незаконною та нечинною з моменту її прийняття».

Суд також зобов'язав НКРЕКП «здійснити невідкладне (від дня набрання цією постановою законної сили) опублікування резолютивної частини цього судового рішення у виданні, в якому було офіційно оприлюднене оскаржуване рішення».

За словами Андрія Сіряка, приводом до судового позову стало те, що Нацкомісія прийняла зазначену постанову, не маючи на це повноважень та порушивши законодавство України.

«Ця постанова незаконна, протиправна й така, що суперечить Конституції, порушує мої права як споживача житлово-комунальних послуг», - заявив «батьківщинівець».

Він повідомив, що у справі відбулося три засідання суду, які супроводжувалися потужною підтримкою активістів Полтавської обласної організації ВО «Батьківщина».

Голова Полтавської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Руслан Богдан наголосив, що такий досвід з протистояння тарифному геноциду влади буде поширено по всій області.

Копію постанови№826/9907/15 від 03 листопада 2015р дивіться за посиланням  http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/53112377

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]