Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зустріч за круглим столом
2015-10-28

Із офіційним візитом Миргород відвідали депутати Верховної ради України та учасники пілотного в Україні проекту МАДЕМ "Місцеві альтернативні джерела енергії". За круглим столом у міського голови Сергія Соломахи поважні гості обговорили результати проекту та подальшу перспективу співпраці щодо упровадження у Миргороді зеленої енергетики.

Міський голова Сергій Соломаха повідомив, що експеримент з реконструкцією котельні - важливий інвестиційний проект для міста. Будівництво установки, що працюватиме на біомасі – найвартісніший проект з числа тих, що вдалося втілили в Миргороді з допомогою міжнародних коштів. Загальна вартість проекту МАДЕМ 2 мільйони доларів. Частка міського бюджету складає 200 тис.грн. 2 мільйони грн. виділили з обласного бюджету, інші кошти – інвестиції агентства федерального уряду США USAID.

За словами заступника директора місії USAID в Україні, Білорусі і Молдові Джона Пеннела, співпраця у галузі біоенергетики триватиме. Миргород став яскравим прикладом утілених заходів по заміщенню природного газу біомасою.

Як повідомила заступник голови комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Альона Бабак, наразі вивчають законодавчі ініціативи, які б дозволяли органам місцевого самоврядування встановлювати вартість тепла, що виробляється з біомаси.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]