Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зустріч з жителями мікрорайону "Личанка"
2016-12-30

Підсумки роботи ради мікрорайону "Личанка" за 2016 рік та пріоритетні питання на наступний обговорили на зібранні у рамках звіту міського голови. У поточному році в цьому мікрорайоні виконано чимало ремонтних робіт з благоустрою: ямковий ремонт на вулицях Личанська, Козацька, Єрківська, Красносільська, Лікарняна. Зроблено щебеневу підсипку Фестивальної, Шкільної, Миру, Гагаріна, Мініна, Єрківської, Стаднянської, пров. Гетьманський, облаштовано  пішохідний перехід з вулиці Лікарняної на Козацьку. На вулиці Лікарняній, провулках Гладкого та Сотенного відновлено вуличне освітлення. На вулиці Єрківськаій збудовано водогін за проектом ДЕСПРО.

Основні проблеми цього мікрорайону - необхідність збудувати нові тротуари, заасфальтувати міжбудинкові проїзди та продовжити реконструкцію вуличного освітлення. Чимало нарікань мешканців було щодо низької  напруги на Садовій та Стаднянській, роботи транспорту. Порушували вуличкоми питання і щодо необхідності облаштування дитячих зон відпочинку.

Можливості та варіанти вирішення проблем цього мікрорайону обговорили у ході конструктивного діалогу. На питання мешканців відповідав очільник міста та керівники комунальних служб.  Міський голова Сергій Соломаха подякував мешканцям за активну позицію, привітав з наступаючими святами та вручив головам вуличних і будинкових комітетів Почесні грамоти міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]