Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зустріч з Радою мікрорайону "Спортивний"
2018-01-25

24 січня міський голова Сергій Соломаха зустрівся з жителями мікрорайону "Спортивний". Разом з активістами було підсумовано роботу за минулий рік та сплановано заходи на 2018-й.

Підбиваючи підсумки за рік, що минув, голова ради мікрорайону Олександр Залєський зазначив, що за поданням ради мікрорайону було проведено ремонт вулиць, тротуарів та прибудинкових територій. Зокрема, на вулицях Гоголя, Тичини, Грекова та Озерній виконано ямковий ремонт. Щебеневу підсипку проведено на  окремих ділянках вулиц Попівська, Ломиковського, Іващенка, Ведмедівка, Лазоренка, Українська  та Комишнянська, а також провулках Попівський, Гончарний, Озерний. Виконано часткове асфальтування вулиці Комишнянська, грейдерування вулиць Попівська та Лазоренка. Проведено капітальний ремонт прибудинкової території на Троїцькій, 67.  Завершено благоустрій прибудинкової території по Гоголя, 154. За поданням ради мікрорайону керуюча компанія МЖЕУ на основі співфінансування провела заміну старих вікон на євро у будинках по Гоголя, 154; Троїцька, 67; Гоголя, 162, встановила двері з кодовими замками на Миргородських дивізій (№14,30, 40, 13).

За поданням ради мікрорайону проведено частковий ремонт даху, вентиляційних шахт на вулиці Миргородських дивізій, 40. Проведено частково ремонт під’їздів по Гоголя, 156; Гоголя, 158; Троїцькій, 67. За поданням ради мікрорайону було проведено реконструкцію освітлення на вулицях Грекова, Озерна, Троїцькій, Українській.

За сприяння народного депутата України Олега Кулініча та міської ради встановлено 2 дитячих майданчики на вулиці Тичини, 1А та Троїцькій, 57.

За участь у виставці квітів рада мікрорайону посіла ІІ місце, у номінації "кращий багатоповерховий будинок" голова будинкому Корабельніков В. О. здобув  ІІІ місце, а Корсунська О. М. - ІІ місце за кращий квітник біля будинку.

Організовували у раді мікрорайону святкові та вітальні акції для дітей, соціально-незахищених родин та ветеранів до календарних свят, брали участь у суботниках та заходах з благоустрою.

Продовжили розмову обговоренням актуальних питань. Серед проблемних питань мікрорайону: налагодження постачання електроенергії, облаштування кладовища по вул. Гоголя, продовження асфальтування вулиць, розчистка річки, благоустрій території довкола стадіону "Старт".

Відповідаючи на це питання міський голова Сергій Соломаха зазначив, що триває реконструкція головної спортивної бази. Частину ремонтних робіт уже виконано: модернізовано трибуну, облаштовано футбольне поле зі штучним, триває ремонт підтрибунних приміщень та вхідної групи, облаштовано тротуар. Вирішується питання із огородженням стадіону.

Щодо розчистки річки, то робота вже розпочата, - констатує міський голова. У минулому році виконано роботи, передбачені відповідним проектом. Проведено розчистку частини русла в районі вулиці Київської. Кошти для порятунку річки залучили з обласного екологічного фонду. На поточний рік також передбачено низку еко заходів. Проте їх недостатньо, адже питання стоїть не лише по річці Хорол. Це - проблема всіх малих річок. Вони замулюються і пересихають. Тому до вирішення екологічної проблеми водних ресурсів потрібен комплексний підхід.

Порушили вуличкоми і транспортне питання. Мешканці цікавилися пільговим перевезенням на маршрутах після відновлення руху по  реконструйованому мосту. Пояснюючи це питання міський голова зазначив, що наразі проводиться робота з перевізниками, а в бюджеті передбачені кошти на компенсацію за пільгове перевезення.

У "різному" слово мали депутат міської ради Валентина Фененко та в.о. керівника Бюро правової допомоги Борис Утюгов. Він розповів про роботу центру та тематику консультацій з питань правової допомоги, що надають у цьому центрі за адресою вул. Гоголя, 165.

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]