Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зустріч з активістами мікрорайону "Лісок"
2018-01-23

23 січня міський голова Сергій Соломаха, у рамках минулорічного звіту про роботу, зустрівся з жителями мікрорайону "Лісок". На зібранні також були присутні заступники міського голови, начальники управлінь та відділів, керівники комунальних підприємств. У форматі діалогу креслили зроблене торік та обговорили плани на перспективу.

Голова ради мікрорайону Олексій Ставицький розповів про різні види ремонтних робіт на території. Так, на 6 вулицях і провулках було проведено відновлення та реконструкцію вуличного освітлення. На 16 вулицях і провулках виконано ямкові ремонти та щебеневу підсипку. На вулиці Боровиковського доробили тротуар та замінили лампочки у мережі вуличного освітлення, а на вулиці Старосвітській, 19 облаштували дитячий майданчик. Упродовж року рада мікрорайону організовувала культурно–масові заходи до календарних свят та суботники. Перемогли в конкурсі "найзразковіша" вулиця в мікрорайоні «Лісок», де мешканці вулиці М.Грушевського зайняли друге місце, а у фестивалі-конкурсі квіткових композицій до Дня міста Миргорода також посіли друге місце.

Попри зроблене в цьому мікрорайоні, буде над чим працювати і в поточному році. Голова будинкового комітету будинків за адресою Котляревського 59А та 59Б порушив питання вигрібної ями. На вулицях Луговій та Заливній потрібно провести щебеневу підсипку. Мешканці вулиць Лісової та Заливної звернулися з проханням облаштувати місце для дозвілля дітей. А ще голови вуличних комітетів порушували питання щодо якості газу, роботи радіомовлення та послуг інтернет-провайдерів.

У спілкуванні з жителями цього мікрорайону міський голова Сергій Соломаха зазначив, що ті питання, які відносяться до компетенції міської ради, намагатимуться вирішити, максимально враховуючи побажання громадян. Керівник міста подякував жителям мікрорайону за активну участь у громадському житті громади та небайдужість у вирішенні нагальних питань.

До слова, з питань правої допомоги жителі можуть звернутися до фахівців у Бюро правої допомоги, що знаходиться за адресою на Гоголя, 165. Для малозабезпечених категорій громадян спеціалісти проводять консультації безкоштовно.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]