Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зустріч випускників
2016-02-15

Нещодавно у Миргородській дитячій музичній школі відбувся цікавий концерт колишніх випускників, які вирішили поєднати своє майбутнє музичним мистецтвом та зараз здобувають вищу освіту у мистецьких навчальних закладах Києва, Харкова, Полтави. Навчаючись у нашій музичній школі, всі вони неодноразово отримували перемоги на різноманітних творчих змаганнях, кожен має безліч дипломів, грамот лауреатів міжнародних, всеукраїнських, обласних конкурсів.

У теплій атмосфері домашнього свята, яка того дня панувала у концертній залі рідної школи, особливо зворушливо звучав рояль, саксофон, скрипка. Молоді музиканти виконали цікаву програму, показали творче зростання та професіоналізм.

Викладачі, які навчали їх у музичній школі, з особливою радістю слухали своїх талановитих та успішних учнів, адже паростки любові до мистецтва, закладені ними на уроках з фаху, продовжують розвиватися і вдосконалюватися.

На фото: Марина Закаблук, Ярослава Осадча, Христина Зуєва, Валерія Бадьон, Сергій Хитько, Маріанна Боднарчук, Роман Гранько, Андрій Дерій.

Учениця випускного класу Харківської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату Валерія Бадьон, яка є переможцем багатьох міжнародних конкурсів за кордоном, яскраво і віртуозно виконала твір Ф.Мендельсона-Бартольді «Фантазія».

Цікаву програму і артистичне виконання продемонстрували студенти Київського інституту музики ім. Р.Глієра випускниця Маріанна Боднарчук, яка виконала Баладу № 3 Ф.Шопена на роялі, третьокурсник Андрій Дерій, який на скрипці зіграв Концерт № 2 Г. Венявського, та студентка 2 курсу піаністка Ярослава Осадча, яка зіграла переклад романсу С.Рахманінова «Здесь хорошо», «Революційний етюд» Ф.Шопена, та Концерт К.Сен-Санса.

Цікавими та емоційними були виступи студентів Полтавського музичного училища ім. М.В.Лисенка – випускниця фортепіанного відділу Христина Зуєва зіграла «Місячне сяйво» К.Дебюссі, другокурсник духового відділу Сергій Хитько виконав танго А.П’яццолли «Зима в Буенос-Айресі» з циклу «Пори року», третьокурсниця Марина Закаблук не лише виконала на скрипці «Вальс» Т.Хмельницької, а й показала себе як вокалістка, виконавши джазову баладу Дж. Гершвіна. Концертмейстером виступив Роман Гранько – теж колишній випускник музичної школи, який вирішив обрати професію, не пов’язану з музикою (навчається на економічному факультеті Національного університету ім. Т.Г.Шевченка), але до цього часу грає на фортепіано, вивчає нові твори, займається самовдосконаленням.     Приємним сюрпризом для слухачів став також сольний виступ Романа, який виконав досить складні для виконавства твори, зокрема М.Глінка – М.Балакірєв «Жайворонок» та варіації М. Глінки на тему пісні О.Аляб’єва «Соловей».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]