Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зустріч у мікрорайоні "Почапці"
2017-01-05

У мікрорайоні "Почапці" підбили підсумки роботи за минулий рік та обговорили шляхи вирішення проблемних питань у поточному. Зустріч відбулася у рамках звіту міського голови Сергія Соломахи за 2016 рік. Торік, за словами голови ради цього мікрорайону Григорія Семененка, було капітально відремонтовано дороги по вулицях Довге Озеро та Зірковій ( джерело фінансування – міський бюджет). Проведено поточний ремонт доріг на вулицях Визволителів, Миргородській, Курортній, провулку Новобережанському. Виконано щебеневу підсипку вулиці Зубковського,58; Мельченка, Дружби (від №67 до № 97), 9-го Травня, Посвіта. Довге Озеро (від №2-8, № 54-70), провулку Космонавтів.

Здійснено технічне переоснащення вуличного освітлення вул. Молодіжної, Довге Озеро, вул. Почапці. Проведено реконструкцію вуличного освітлення вул. Зубковського № 42-83, вул. Дружби, пров. Зубковського, вул. Шовкопрядної, вул. Почапці,71.

За підтримки Миргородської міської ради та жителів мікрорайону встановлено ще один дитячий майданчик в парку по вул. Енергетиків. У співпраці з проектом ДЕСПРО проведено санацію водогону по вул. Почапці.

Проводиться робота по укладенню договорів на вивіз сміття та по забезпеченню населення контейнерами для роздільного збору сміття у приватному секторі. Однак, це питання залишається актуальним і потребує вирішення. Турбує жителів мікрорайону і ситуація з бродячими тваринами. Озвучували мешканці і плани на поточний рік. Серед пропозицій: подальша підсипка та асфальтування вулиць і провулків, їх освітлення.

Спілкуючись з жителями мікрорайону міський голова зазначив, що пропозиції від ради мікрорайону по благоустрою подано на розгляд депутатів міської ради. Завершилася зустріч з мешканцями "Почапців" врученням Почесних грамот міської ради активістам ради мікрорайону.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]