Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зустріч - рефлексія про Фестивалі шістдесятництва та дисидентський рух
2019-10-25

Нещодавно я вже в друге побував на Фестивалі шістдесятництва та дисидентського руху, що проводиться НЦ «Мала академія наук України» та кандидатом філософських наук Юлією Кравченко. До речі, минулого року це був мій перший всеукраїнський проект. З цього почався мій свідомий розвиток як особистості. Цього разу, після ретельної підготовки вдома, мені вдалося більш свідомо підійти до теми фестивалю і переосмислити отриману інформацію.

Зустрічі з шістдесятниками, розбір їх творчості, екскурсії, виступи, театральна вистава, фільми, рефлексії. Після чотирьох днів на форумі слів було замало, хотілося діяти!!!

Тому, приїхавши до Миргорода, почав підготовку до реалізації задуманого – знову відтворити атмосферу заходу. «За теплим чаєм про головне» - саме так назвали ми з бібліографом Миргородської міської бібліотеки для дорослих ім. Д. Гурамішвілі Іриною Карач зустріч - рефлексію щодо Фестивалі шістдесятництва та дисидентського руху. Досить тісним колом, по-домашньому, можна поділитися враженнями від Фестивалю та послухати легку, але водночас змістовну розповідь пані Ірина про творчість шістдесятників.

Молоді, крім вивчення точних наук, історичних фактів, розвитку лідерських якостей та навиків презентування себе, прокачки необхідно знати, що в історії нашої країни були та і є Особистості, Українці, які поставили вище власного добробуту боротьбу за права людини та самовизначення нації. Саме це повинно бути фундаментом, на якому вибудовується особистість.

Незнання історії не звільняє громадянина від відповідальності за долю країни та власне місце в ній.

   

 

                                                                        

          Іван Городівський

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]