Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зустріч міського голови з народними депутатами
2018-08-15

Питання про ухвалення парламентом Постанови щодо розширення меж міста та інші актуальні теми в життєдіяльності Миргорода обговорив міський голова Сергій Соломаха з народними депутатами, членами радикальної партії Олега Ляшка: Ігорем Мосійчуком та Євгенієм Дейдейєм, які 14 серпня відвідали місто-курорт.

Спілкування проходило у кабінеті міського голови за участю  секретаря міської ради Наталії Гирки. Очільник міста повідомив, що відповідну Постанову неодноразово вносили до порядку денного сесії Верховної Ради, але жодного разу до її розгляду депутати  так і не дійшли. Відсутність документу  створює проблеми як мешканцям так і органам місцевого самоврядування в частині розпорядження землями комунальної власності та унеможливлює оформлення прав на землю, оскільки громадяни, що проживають в житлових будинка, мають міську реєстрацію. 

За підсумками предметної розмови представники радикальної партії пообіцяли відстоювати інтереси миргородської громади в парламенті та боротись за ухвалення Постанови щодо розширення меж міста, а також підтримувати фінансування інфраструктурних проектів міста-курорту.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]