Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зробимо Україну чистою разом: ЧистоФест!
2017-04-21

З метою поліпшення екологічної ситуації Полтавської області, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації молоді, розвитку волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, Громадська організація «Let`s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let`s do it! World» за підтримки ряду громадських організацій проводить Всеукраїнську соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій «Зробимо Україну чистою разом!»

В рамках акції, що запланована на 29 квітня 2017 року, буде проведено Всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоФест» - наймасштабніше прибирання країни. Громадська організація «Let`s do it, Ukraine» - учасник загальносвітового руху  «Let`s do it! World», що об’єднує понад 13 мільйонів людей в 113 державах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні.

В акції беруть участь комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності, та пересічні громадяни.

Запрошуємо миргородців долучитися до екологічного фестивалю. Роботи по вивезенню зібраного сміття під час проведення зазначеної акції за наданими заявками будуть виконувати комунальні підприємства міста. Тел. КП "Спецкомунтранс"  4-42-92.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]