Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«ЗНО онлайн»
2016-01-25

З метою підготовки до тестування випускники шкіл можуть скористатись безкоштовним сервісом «ЗНО онлайн», що розроблений фахівцями Освіта.ua (http://osvita.ua/news/ - гіперпосилання на Освіта.ua). Онлайн-сервіс містить повну базу тестів з української мови та літератури, які пропонувались абітурієнтам під час проведення основних та додаткових сесій зовнішнього незалежного оцінювання. Загалом банк завдань з української мови та літератури на сайті zno.osvita.ua складається з майже двох тисяч тестових завдань різної форми та складності.

Спосіб виконання всіх завдань у запропонованих тестах максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді дотична виду, що пропонується абітурієнтам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО.

Після виконання кожного з запропонованих тестів користувачу надаються правильні відповіді на всі завдання та розраховується його результат у тестових балах.

Також можна відкрити повний перелік усіх тестових завдань зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури, що були запропоновані учасникам тестування з часів запровадження ЗНО. У цьому варіанті проходження ЗНО онлайн вдасться отримати правильну відповідь на кожне завдання відразу після його виконання.

Як відомо, тест ЗНО з української мови і літератури у 2016 році складатиметься із завдань трьох форм: завдань з вибором однієї правильної відповіді, завдань на встановлення відповідності та завдання з розгорнутою відповіддю. Тест містить 58 завдань, на виконання яких учасникам ЗНО буде відведено 180 хвилин.

Окрім української мови та літератури, на сайті «ЗНО онлайн» розміщені аналогічні тести й з інших предметів: математики, історії, хімії, біології, географії, іноземних мов. За посиланням, що подаємо нижче, можна приступити до виконання тестів з будь-якого предмету:

http://zno.osvita.ua/ (Тести ЗНО онлайн)

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]