Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ЗНО - 2021
2021-06-16

Інформаційно-роз’яснювальна робота щодо порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році проводилась на батьківських конференціях, зборах, через засоби масової інформації, сайти відділу освіти міської ради та  закладів загальної середньої освіти. У кожному загальноосвітньому навчальному закладі були розміщені мобільні  інформаційні куточки. Проводилось консультування для всіх бажаючих отримати необхідну інформацію у відділі освіти.

Ужито заходів щодо підготовки та належної роботи 5 закладів освіти  як пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Забезпечено чергування медичних працівників на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Медична допомога надавалась вчасно і кваліфіковано.  Скарг на роботу медичних працівників не було.

 Для  підготовки персоналу   пунктів  зовнішнього незалежного оцінювання проведено навчання та сертифікацію  273 педагогів  закладів загальної середньої , дошкільної освіти Миргородської міської територіальної громади, відокремленого структурного підрозділу Миргородський фаховий коледж імені Миколи Гоголя  Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», Миргородської  спецшколи-інтеранту І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради, яких було залучено  до  проведення тестування.

  Протягом  проведення основної сесії  зовнішнього незалежного оцінювання 25.05.-15.06.2021 у тестовому пункті м. Миргород  було створено всі необхідні умови  щодо  підготовки та організації роботи мережі пунктів тестування з дотриманням рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України. 

Надзвичайних ситуацій під час проведення тестування не було. Охорону громадського  порядку та громадської  безпеки на територіях, прилеглих до пунктів зовнішнього незалежного оцінювання,  здійснювали працівники поліції.

         У місті проведено зовнішнє незалежне оцінювання  результатів навчальних досягнень, здобутих на основі повної загальної середньої освіти з англійської мови,    української мови та літератури (української мови),  математики, історії України, біології, географії. Протягом 6 тестових днів (25.05, 28.05, 01.06, 04.06, 10.06, 15.06) працювало 6 пунктів зовнішнього незалежного оцінювання (загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №1 ім. Панаса Мирного, спеціалізована школа І-ІІІ ст. №5, гімназія ім. Т.Г. Шевченка (2 ПЗНО), загальноосвітня школа І-ІІІ ст.№9 ім. Івана Андрійовича Зубковського, загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №7).  Цього року в місті вперше було організовано тестування з англійської мови  на базі Миргородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 ( 17 тестових аудиторій). Для цього заклад було повністю укомплектовано аудіотехнікою для проведення аудіювання. Було складено 232 тести з англійської мови. Цей тест у Миргороді виявився  наймасовішим,  явка учасників склала 93%.

         За 6 тестових днів  складено   2878 тестів. Явка учасників, зважаючи на масове звільнення від державної підсумкової атестації випускників шкіл,  склала від 70% (ЗНО з математики) до 93% (англійська мова).

         Протягом  21.05-15.06.2021 здійснювалось організоване підвезення учнів закладів загальної середньої освіти Миргородської міської територіальної громади до пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання та у зворотному напрямку. Перевезення відбувалось із дотриманням рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час перевезення пасажирів, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України.

         Робота всіх задіяних служб була злагодженою, професійною, відповідальною, що дало змогу безпечно, результативно, професійно організувати процес проведення зовнішнього незалежного оцінювання. А це є запорукою впевненого старту нашим випускникам у майбутньому.

За інформацією відділу освіти Миргородської міської ради 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]