Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Змагання з пляжного футболу
2020-07-01

До Дня молоді та Дня Конституції України на міському пляжі відбулися змагання з пляжного футболу серед аматорських команд міста. Бажання активно провести дозвілля у вихідний день та позмагатися в новому для нашого міста виді спорту виявили шість команд. Спекотні погодні умови не завадили учасникам змагань  продемонструвати хороший рівень індивідуальної та командної підготовки, бажання добитися перемоги в кожній грі.

 Спочатку були проведені ігри команд в підгрупах, а потім стикові матчі, які й визначили підсумкові місця команд в турнірі. У грі за 6 – 5 місця переможцем стала команда «Хорол», за третє - «Дружба». Команда здобула перемогу над вихованцями міської ДЮСШ, а переможцями цьогорічного турніру стали гравці команди «Аякс», які лише в серії післяматчевих дев’ятиметрових ударів перемогли команду «Еркерс». Гравці команди-переможця та призери змагань нагороджені грамотами та медалями міського ЦФЗН «Спорт для всіх».

Кращим бомбардиром змагань став Шавгаров Ілля, а Бобир Станіслав, Козинюк Даниїл, Малишев Микола, Коновал Денис, Трускало Андрій та Радченко Микола були визнані кращими гравцями в своїх командах. Всі вони отримали цінні подарунки, придбані за кошти міського бюджету. Організатори змагань – відділ молоді і спорту міської ради та міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]