Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Змагання з дворового футболу
2019-04-26

Із 17 по 24 квітня Миргородським міським ЦФЗН "Спорт для всіх" спільно з відділом молоді і спорту міської ради були проведені міські змагання з дворового футболу серед юнацьких команд. Метою даного фізкультурно-оздоровчого заходу є популяризація масових занять фізичною культурою за місцем проживання та в місцях масового відпочинку шляхом залучення до них дітей та підлітків нашого міста.

У заході взяли участь чотири юнацькі команди 2005 – 2007 р. народження з "Центрального", "Спортивного", "Промислового", "Мінзаводського" мікрорайонів нашого міста, сформовані за ініціативи самих дітей, які займаються, або хочуть займатися футболом. В ході змагань за коловою системою перше місце виборола команда мікрорайону "Спортивний", друге та третє місця посіли відповідно команди з "Промислового" та "Мінзаводського". Переможці та призери змагань нагородженні грамотами та медалями, кращі гравці з кожної команди отримали цінні подарунки від міського центру "Спорт для всіх". 

ММЦФЗН "Спорт для всіх"

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]