Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Змагалися миргородські рибалки
2016-02-16

За ініціативи Миргородської міської ради та активних любителів рибної ловлі нашого міста, спонсорської підтримки людей, що не байдужі до здорового способу життя, відділом у справах спорту, сім’ї та молоді Миргородської міської ради та громадської організації "Миргородський рибальський клуб" 13 лютого 2016 року на водоймищі Ісовського ставка були проведені змагання п’ятого традиційного відкритого міського турніру по ловлі риби з льоду на мормишку.

Організаційний комітет у складі представників ГО "Миргородський рибальський клуб" на чолі з головою Валентином Скрипником (м-н «Спорттовари»), спонсорами Олександром Марченком (м-н рибальських та спортивних товарів), Євгеном Кривцовим (м-н «Риболов»), ПАТ «Миргородський завод мінеральних вод», а також відділ у справах спорту, сім'ї та молоді Миргородської міської ради та ФСТ «Україна» провели значну роботу щодо визначення місця проведення змагань, забезпечення учасників призами та гарячим чаєм усіх присутніх.

З відкриттям змагань привітав всіх учасників заступник міського голови Костянтин Кірпосенко, голова ГО "Миргородський рибальський клуб "Валентин Скрипник, голова ФСТ «Україна» Анатолій Побідинський. Далі всі учасники впродовж двох годин змагалися в майстерності ловлі риби. Цього року у змаганнях взяла участь рекордна кількість рибалок – 73 чоловіка проявили бажання позмагатися за головний приз.

Перемогу в рамках міського турніру та в залік міської спартакіади трудових колективів здобув Біртус Сергій (ПАТ "Армапром"), який набрав у загальному заліку 7774 бали, друге місце посів Сакало Павло (ТОВ "Енергофінанс") - 3194 бали, третє місце у Баранова Володимира (ТОВ "Енергофінанс") - 2572 бали.

Усі учасники змагань та переможці були нагороджені цінними призами від спонсорів Валентина Скрипника (м-н «Спорттовари»), Олександра Марченка (м-н рибальських та спортивних товарів) та Євгена Кривцова (м-н «Риболов»). За найбільший упійманий екземпляр вагою 431 грам нагороджено Юрія Ключко. Павло Сакало отримав приз від депутата Миргородської міської ради Олександра Цися як переможець серед членів ГО "Миргородський рибальський клуб". Ігора Котляра нагороджено призом глядацьких симпатій від представника торгівельної марки «Миргородська корівка» Ігора Яковенка. Також було відзначено Владислава Червінського як наймолодшого учасника змагань та Володимира Балацького як найстаршого учасника змагань.

По завершенню змагань за смачною польовою кашею, учасники ще довго ділилися враженнями «супер кльову», розповідаючи неймовірні історії з особистого досвіду. З позитивними враженнями про проведені змагання рибалки дали зрозуміти, що вони з нетерпінням очікують на наступні змагання.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]