Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Змагалися юні рибалки
2017-08-28

 У зоні відпочинку "Острів" організували «Фестиваль юного рибалки».    Культурний відпочинок для дітвори організувала ГО «Миргородський рибальський клуб».    Змагалися за найбільший улов 35 учасників віком від 6 до 16 років.

До участі у змаганнях допускали лише попередньо зареєстрованих учасників. Їх оцінювали у двох вікових категоріях: від 6 до 10 років та від 11 до 16.  Окрім зареєстрованих учасників, на змагання прийшли і маленькі гості, щоб повчитися рибальському хисту.

«Перші змагання серед юних рибалок провели у 2014 році. Ідея таких змагань – привчити дітей до культури відпочинку», − розповів голова  громадської організації «Миргородський рибальський клуб»  Валентин Скрипник.  Цьогорічними  учасниками фестивалю стали 35 дітей. Вони змагалися у двох вікових категоріях. Окремо змагалися діти віком від 6 до 10 років та від 11 до 16.  Найспритніші рибалки отримали призи.  Цього разу,  окрім   спеціальних снастей, дітей нагородили еко-торбинами, які виготовили за програмою МАГ ("Місто активних громадян") та продемонстрували першу в місті фотовиставку на рибальську тематику.

До речі, цьогрічний "Фестиваль юного рибалки" відбувся завядки реалізації ініціативи за програмою "Місто активних громадян".

 Фото Володира Балацького

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]