Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Змагальний сезон 2022 розпочато!
2022-01-25

У Полтаві відбувся абсолютний чемпіонат області з Кіокушин Будо Карате серед дітей, юнаків та дівчат. Як це абсолютний - це змагання, де не існують вагові категорії, тобто береться тільки вік. Каратисти в таких змаганнях проявляють мужність, сміливість і найкраші бійцівскі якості! Миргород представляли 8 спортсменів від 10 до 15 років СК Кіокушин Будо Карате «Миргородська Фортеця» з тренерами Ігорем Івком та Дмитром Клименком і досягли гарних результатів!

Перше місце і приз за кращу техніку змагань отримав Зайцев Данило, також перше місце здобули: Апончук Олександра і Москаленко Дмитро. Другі місця посіли: Василов Михайло та Ярмоленко Ярослав, треті місця: Зайцев Влад, Гасанов Захід і Гордієнко Глєб.

Зараз триває підготовка до Відкритого Чемпіонату України з Кіокушин Будо Карате, який відбудеться 11-12 лютого в м.Полтава і є відбірковим до Чемпіонату Світу 2022, який проходитиме в м.Київ 4-5 червня. Як наголосив тренер Ігор Івко, попереду багато зборів, тренувань!  Тож побажаємо тренерам та їх вихованцям міцного здоров’я, успіху, нових перемог і не зупинятись на досягнутому.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]