Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Жителі вулиць Спартаківської та Гоголя будуть з гарячою водою
2015-09-11

Ситуація, що склалася у Миргороді з газопостачанням котельні по пров. Спартаківському, 8, де проходить реконструкція, створює соціальну напругу в нашому місті. Багатоповерхівки та дитячий садок цього мікрорайону, після виконання регламентних робіт на об’єкті, з першого вересня повинні були бути підключені до гарячого водопостачання. Але ПАТ "Полтавагаз" не дозволило включити газ і запломбувало трубу, мотивуючи такі дії відсутністю необхідної документації.

Адміністрація ОКВПТГ "Миргородтеплоенерго" не погоджується виконувати законодавчо необґрунтовані вимоги і нести додаткові фінансові затрати.

Допоки тривають перемовини та "переписка"  між організаціями, мешканці мікрорайону та дитячий садочок не отримують гарячої води. Це питання неодноразово було порушено на нараді у міського голови Сергія Соломахи. Юридичні суперечки між двома підприємствами не можуть відбуватися за рахунок звичайних миргородців, які фактично опинилися заручниками ситуації, - вважає міський голова. Сергій Соломаха звернувся з вимогою до постачальних підприємств, до 11 вересня відновити газопостачання котельні та подачу гарячої води для населення.

Позитивно це питання до вказаної дати вирішено не було. Тому, 11 вересня, на території котельні відбулося зібрання представників громадськості і міської ради. На запрошення Сергія Соломахи керівники газового господарства на об"єкт не з'явилися. Спілкуючись з мешканцями, міський голова зауважив, що влада вимушена вжити  радикальні кроки. - Миргородці мають право отримувати гарячу воду, - зазначив міський голова і зірвав пломбу на газовій трубі. А постачальним організаціям порекомендував вирішувати їхні спірні питання у судовому порядку.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]