Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Згожелець і Миргород - співробітництво
2015-11-19

Культурні та економічні зв’язки миргородці підтримують з містами Маарду (Естонія), Згожелець (Польща), Рєчіца (Білорусь), Горна Оряховіца (Болгарія), Барбі (Німеччина). У 2014 році на карті співробітництва з'явилися міста Новоград-Волинський (Україна), Єкабпілс (Латвія), а в 2015 році - місто курорт Хмільник (Україна) та місто Мцхета (Грузія). У ці непрості для України часи братні народи всіляко підтримують українців і миргородців.

Влітку 2015 року на запрошення бургомістра Згожельця Рафала Гроніча талановиті миргородські діти два тижні оздоровлювалися у Польщі. Візит відбувся у рамках реалізації проекту «Налагодження співпраці між діловими колами українських і польських міст – реальне впровадження стратегічного партнерства Польщі та України». Налагоджені і ділові обміни делегаціями представників органів місцевого самоврядування, і як запевнив бургомістр міста Згожелець, співробітництво між містами продовжиться і надалі. Про це він повідомив в офіційному листі, яким привітав міського голову Сергія Соломаху з перемогою на місцевих виборах.

У листі, зокрема, йдеться: Шановий Сергію Павловичу!

Від себе особисто та від органів самоврядування м. Згожелець щиро вітаю Вас із переобрання на посаду міського голови Миргорода. Вражаючий результат: Ви отримали довіру виборців та високу оцінку Вашої роботи. У непрості часи Ваша розсудливість і мудрість  забезпечили громадський порядок, мир і стабільність у місті-курорті. Я переконаний, що і надалі Ваша робота буде спрямована на забезпечення добробуту життя миргородців та розбудову європейського міста-курорта. Я впевнений, що дружні зв’язки, встановлені багато років тому між Миргородом і Згожельцем, будуть взаємною підтримкою наших громад.

 

З повагою бургомістр м. Згожелець

Рафал Гроніч

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]