Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Здобутки миргородських каратистів на «Полтавській Битві 2020»
2020-09-28

26 вересня в Полтаві пройшов кубок «Полтавська Битва 2020» з Кіокушин будо карате. Ці змагання зібрали найсильніших каратистів з різних куточків України. Участь в кубку взяло більше 300 спортсменів, наше місто представляло 25 каратистів з СК «Миргородська фортеця», половина з команди стала призерами цих змагань! Отже перші місця посіли: Апончук О, Єремейчук Н., друге місце: Сиров І., Зайцев В., Гергель Я., Дробина Д., Цись Я. І третє місце: Зайцев Д., Ткач М., Гринченко Н.

Також гарний приклад показали для своїх вихованців та дітей один з батьків, який тренується разом з ними - Панов Євген, він виборов друге місце в категорії «ветерани», а їх тренер Івко Ігор здобув перше місце в цій же категорії. Окремо хочеться подякувати за організацію цих змагань Полтавській обласній федерації кіокушин карате і особисто сенсею Костенку О.О. Дякуємо за підготовку спортсменів тренерам клубу Клименку Д.С. та Івку І.В. Також побажаєм нашим каратистам нових перемог і не зупинятись на досягнутому!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]