Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Збори у мікрорайоні "Промисловий"
2017-01-04

Третього грудня у мікрорайоні "Промисловий" обговорили зроблене за 2016 рік та визначили напрямки поліпшення благоустрою на поточний. За словами секретаря ради  цього мікрорайону  Дмитра Терещенка, у минулому році було вирішено питання забрудненості повітря на вулицях біля «Полтавського хлібоприймального підприємства», заасфальтовано підходи до переходів біля ПрАТ «Миргородський завод продтоварів «Калинка» та напроти вокзалу, заасфальтовано вулицю Раскової та об’їзну дорогу промислової зони, підсипані гравієм вулиці Марусиченка та Гуріна, провулки Багачанський та Робітничий.

За швейцарсько-українським проектом DESPRO поліпшено водопостачання мешканцям вулиць Петрівської та Гуріна. За проектом Муніципальної підтримки ініціатив громадян на провулку Багачанському встановлено дитячий майданчик. За кошти міської ради, допомогу спонсора та мешканців на вулиці Марусиченка облаштовано дитячий майданчик, на вулиці Хорольській встановили гойдалку. За кошти міської ради придбано спортивне та дитяче обладнання для парку відпочинку, облаштовано зони для занять спортом.

Серед питань було виокремлено неякісну роботу комунальних служб: занижена напруга електроструму по провулку Микиші, на вулиці Раскової (130-160 вольт) та завищена напруга на вулиці Робітничій (240-264 вольт), вивіз сміття та транспортні проблеми.

У 2017 році у мікрорайоні заплановано продовження асфальтування міжбудинкових проїздів, будівництво тротуарів та пішохідних доріжок, модернізацію системи теплопостачання. Демонстраційний проект передбачає проведення повної модернізації теплового мікрорайону «Авіамістечко» в рамках програми DemoUkrainaDH у співпраці із NEFCО.

Завершилася зустріч, яка проходила у рамках звіту міського голови Сергія Соломахи за 2016 рік, врученням відзнак активістам ради мікрорайону.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]