Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Збережемо лісових красунь"
2015-12-30

“Збережемо лісових красунь” – під такою назвою у школах Миргорода триває екологічна акція. Учні виготовляють новорічні композиції – як альтернативну живій ялинці – і закликають зберегти зелені легені планети.

Новорічні дерева з різноманітних матеріалів: пластикових та скляних пляшок, порожніх бляшанок, грошових купюр, компакт-дисків, пір’я, сірників, книжок, журналів, картону, соломи виготовили учні 5 школи. Ялинки та новорічні композиції діти виставили у холі. Експозиція зайняла майже половину коридору і створила святкову атмосферу. Та головне завдання такої виставки – виховне. Штучними прикрасами до новорічних днів діти привертають увагу громадськості до екологічних проблем, -розповідає міністр екології і спорту СПШ №5 Дарина Шинкаренко.

За словами координатора екологічної акції, вчителя біології Ірини Іпатової, шкільна ініціатива спрямована на формування громадської думки про ялинкову проблему. Долучення до її вирішення дітей – своєрідний клич і приклад дорослим. Якщо на початку учасниками акції були класи, то нині кожен учень приносить свою композицію, а то і не одну.

- Діти знають, що кожного року ця акція буде проходити, і готуються заздалегідь. Цікавляться, і тими ялинки, які демонструються на вітринах магазинів, в Інтернеті і тоді фантазують і виготовляють. Така виставка продемонструє, що можна обійтися без дерев, а саме своїми руками виготовити ялинку, поставити в новорічну ніч, зберігши все ж таки кількість лісових насаджень, які дають навколишньому середовищу життя,- зазначила Ірина Іпатова.

А ще додає пані Ірина, шкільна акція – це заклик повернення до українських народних традицій – виготовлення різдвяного дідуха, як альтернативу ялинкам. Такі святкові букети з вічнозеленого гілля створюють святкову атмосферу без знищення живого дерева. Більше того, такі композиції здобувають симпатії дедалі більшої кількості людей.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]