Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання виконкому
2020-05-13

13 травня відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Сергій Соломаха з дотриманням усіх карантинних обмежень.  Виконком  транслювався онлайн. Ключові питання засідання: підсумки виконання міського бюджету за I квартал 2020 року, робота та фінансово-господарська діяльність КП "Спецкомунтранс", МКЖЕУ та Інспекції з благоустрою  за 2019 рік.

Про підсумки виконання міського бюджету за І квартал 2020 року доповідав начальник фінансового управління Сергій Скляр. Обговоривши інформацію в цілому та доходи зокрема, які через карантинні обмеження зменшилися, звіт про виконання міського бюджету за I квартал 2020 року взяли до відома та доручили  винести на розгляд та затвердження чергової сесії міської ради.

Чимало уваги було приділено роботі Інспекції з благоустрою та фінансово-господарській діяльності КП "Спецкомунтранс" і Миргородського комунального житлово-експлуатаційного управління за 2019 рік. З вищезазначених питань доповідали керівники. Коментуючи інформацію по кожному підприємству, було наголошено на необхідності активізації інформаційно-роз'яснювальної роботи з населенням щодо своєчасної оплати за житлово-комунальні послуги. Оскільки діяльність підприємств напряму пов'язана від надходження оплати від споживачів. А відтак і видно конкретний результат. Наприклад, своєчасно виконані роботи по утриманню житлового фонду, вивезене сміття, благоустрій, озеленення території.

Також на засіданні було ухвалено рішення з питань у справах дітей, споживчого ринку та підприємництва, діяльності виконавчого комітету.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]