Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання Секції АМУ в Миргороді
2017-05-19

18 та 19 травня у Миргороді проходило засідання Секції Асоціації міст України з питань кадрів та організації роботи. На засідання прибули представники із 20 міст України — усі вони фахівці з питань кадрів і організаційної діяльності місцевих рад.

Протягом двох днів Миргород став центром обміну досвідом з вирішення проблем у сфері кадрів та організації роботи у міських радах. З привітальним словом до присутніх звернулася секретар Миргородської міської ради Наталія Гирка. Вона передала привітання від очільника міста Сергія Соломахи та побажала присутнім плідної роботи.

За словами директора Аналітичного центру АМУ Володимира Пархоменка,  Асоціація міст України постійно проводить роботу із фахівцями різних напрямків діяльності місцевого самоврядування. Зокрема, на засіданнях секцій обговорюються актуальні питання тієї чи іншої галузі. Розглядають стратегічні напрямки її розвитку відповідно до бачення правління Асоціації. Цього разу питання стосувалося Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування” і Асоціація міст України брала активну участь у розробці цього законопроекту.

Володимир Мягкоход, директор Центрального офісу впровадження децентралізаційної реформи Асоціації міст України прокоментував присутнім пункти Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування”, охарактеризував перспективи його впровадження та напрямки розвитку законодавчої служби. Протягом двох днів учасники Секції АМУ активно обговорювали нові закони та законопроекти, що стосуються діяльності органів місцевого самоврядування, формулювали проблеми галузі та необхідні першочергові зміни до чинного законодавства, обмінювалися досвідом. Досвідом місцевої кадрової політики ділилися також і миргородські фахівці.

Захід організовано в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]