Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання робочої групи з розробки Плану Стратегії Миргородського субрегіону
2017-05-17

Відбулося чергове засідання робочої групи з програмування проектних ідей до Плану реалізації Стратегії сталого розвитку субрегіону "Миргород" у рамках проекту міжнародної технічної допомоги партнерство для розвитку міст (Проект ПРОМІС). Чергове зібрання - це частина комплексної складової з написання майбутнього документу Миргородського субрегіону з урахуванням бачення самих жителів, - відкриваючи засідання зазначив міський голова Сергій Соломаха.

Далі відбулася презентація громадських проектів. Таких ініціатив миргородці підготували 70. Експерти їх розділили на блоки: "розвиток бізнесу та зеленої економіки", "розвиток лікувально-бальнеологічної та рекреаційно–туристичної сфери", "формування еко безпечного соціально-культурного простору", "поліпшення системи управління та активізація громади субрегіону".

Після кожної презентації проходило конструктивне обговорення деталей  реалізації проектних ідей. За підсумками робочої наради буде доопрацьовано  проектні заявки та  сформовано Каталог проектів місцевого розвитку на період 2017-1019 роки і визначено джерела їх фінансування. За словами головного експерта проекту ПРОМІС Ігоря Лепьошкіна, на наступному засіданні експерти презентують проект Плану реалізації Стратегії сталого розвитку субрегіону "Миргород".

Проект ПРОМІС впроваджується з квітня 2015 року до грудня 2020 року Федерацією канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Уряду Канади.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]