Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання робочої групи з реалізації проекту "Впровадження сучасних технологій муніципального менеджменту в місті"
2019-01-10

Відбулося засідання робочої групи з реалізації проекту "Впровадження сучасних технологій муніципального менеджменту у Миргороді". Члени робочої групи під головуванням заступника міського голови Бориса Баришпольця визначали місця та об'єкти, де буде втілено заплановані заходи ініціативи, яка перемогла у обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад Полтавської області та отримала кошти на реалізацію інновацій: встановлення камер відеоспостереження, розробка віртуальної екскурсії містом через систему Google maps та впровадження "Електронних щоденників".

Проектом заплановано встановити 20 камер відеоспостереження на вулицях міста, а саме: забезпечити відеонагляд за в'їздами до міста та за місцями скупчення підлітків. Усі камери мають бути підключені до діючої системи "Безпечне місто". Попередньо вирішили, що відеокамери буде встановлено у всіх навчальних закладах і садочках та у місцях масового скупчення людей.

Щодо розробки віртуальної екскурсії містом, то маршрут та об'єкти для панорамних фото комісія буде ще визначати. Оскільки цей напрямок є частиною розробки та впровадження системи «Smart субрегіон», то вирішили звернутись до представників туристичної сфери та підприємців із пропозицією реклами їх закладів на панорамних фото на віртуальній екскурсії за умов співфінансування розробки фото поблизу їх закладу. У разі відмови від участі у проекті назва закладу, вивіска та інші впізнавані елементи будуть видалені з фото та не будуть розміщені на віртуальній екскурсії, інтегрованій на Google мапу. Оскільки одразу визначити 300 точок неможна, потрібно першочергово скласти загальний алгоритм, обрати ключові зони та затвердити дату, коли мають бути визначені усі точки.

Третя складова проекту - впровадження "Електронних щоденників". Проектом заплановано впровадження електронних щоденників в усіх школах міста, що відповідає оперативній цілі Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону. Проектом заплановано закупити ноутбуки для шкіл, які працюватимуть з електронними щоденниками, та проведення Інтернет мережі у відповідних закладах.

У ході засідання  також обговорили виконавців робіт Проекту, який має бути реалізований 2019 року за кошти обласного та міського бюджетів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]