Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання робочої групи з питання придбання житла для дітей-сиріт та осіб із їх числа
2018-09-05

Відбулося засідання робочої групи з питання придбання житла для дітей-сиріт та осіб із їх числа за кошти державної субвенції. Головував на комісії перший заступник міського голови Сергій Швайка.

Начальник служби у справах дітей Євгенія Усатова ознайомила присутніх зі змінами до Постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року №877 зі змінами "Про затвердження Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт та осіб із їх числа». Повідомила, що на даний час на квартирному обліку перебуває 2 осіб із числа дітей-сиріт  у віці до 23 років.

            Секретар міської ради Наталія Гирка наголосила, що в 2017 році за кошти державної субвенції було придбано три однокімнатні квартири (соціальне житло) для осіб із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Зауважила, що за багато років – це значні зрушення у вирішенні питання забезпечення дітей даної категорії житлом.

            У результаті проведеної роботи (оголошення в місцевій газеті, радіо, телебачення, на сайті міської ради) на розгляд робочій групі надійшла лише одна пропозиція  щодо продажу однокімнатної квартири загальною площею 35,9 м.кв. У зв’язку із необхідністю і бажанням придбати однокімнатну квартиру, було прийнято рішення надіслати наявну пропозицію на розгляд відповідній комісії при Полтавській облдержадміністрації.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]