Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства
2021-01-27

27 січня  у межах підготовки сесійного засідання відбулося засідання постійної комісії Миргородської міської ради з питань житлово-комунального господарства, просторового планування, містобудування та комунальних ресурсів. Під час роботи на комісії обговорили поточні питання у сфері ЖКГ та опрацювали підготовлені  проєкти рішень:

  1. Про інформацію щодо зростання ціни за розподіл природного газу.
  2. Про затвердження актів приймання-передачі майна, отриманого внаслідок реорганізації сільських рад та передачу майна на баланс.
  3. Про передачу з балансу на баланс комунального майна.
  4. Про внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 24.12.2020р. № 68 "Про затвердження Переліків першого та другого типів об’єктів оренди комунальної власності та Переліку підприємств, установ, організацій, що надають соціально важливі послуги населенню".
  5. Про затвердження передавальних актів Біликівської, Вовнянської, Гаркушинської, Дібрівської, Зубівської, Кибинської, Петрівцівської, Слобідської, Хомутецької, Шахворостівської, Ярмаківської сільських рад.
  6.  Про прийняття із спільної власності територіальних громад Миргородського району у комунальну власність Миргородської міської територіальної громади нерухомого майна.
  7. Про внесення змін до рішення 4 сесії (I засідання) міської ради 8 скликання від 16 січня 2021 року № 10 «Про прийняття до комунальної власності Миргородської міської територіальної громади об’єктів нерухомого майна».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]