Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання постійної комісії з питань освіти
2020-02-18

У рамках підготовки 52-ї сесії міської ради працювала постійна комісія міської ради з питань освіти, культури, духовності, молоді та спорту. Профільна комісія деталізувала підготовлені проєкти рішень та погодила їх до затвердження на сесії, що відбудеться 21 лютого.

На засіданні було розглянуто зміни до рішення 20 сесії міської ради 7 скликання від 26 січня 2017 року №40 "Про утворення постійних комісій міської ради, затвердження їх складу"; зміни до рішення 51-ї сесії міської ради від 19 грудня 2019 року № 314 "Про міську Програму розвитку спорту на 2020 рік"; про приєднання до ініціативи ЮНІСЕФ "Громада, дружня до дітей та молоді".

Також детально було обговорено та підтримано міську Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2020-2024 роки; зміни до Програми підтримки та розвитку комунального підприємства “Міська телестудія “Миргород”; погоджено нову кандидатуру до редакційної ради Міської телестудії; затверджено Положення про відзнаки Миргородської міської ради та її виконавчого комітету.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]