Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання Погоджувальної ради
2017-12-18

18 грудня міський голова Сергій Соломаха провів засідання Погоджувальної ради керівників депутатських фракції. Він повідомив, що з огляду на велику кількість сесійних питань (83),  планується проведення двох пленарних засідань: 19 та 28 грудня. На порядку денному було узгоджено перелік сесійних питань та обговорено інформацію по кожному з них.

Зважаючи на понад 80 питань, внесених на сесійне засідання 19 грудня, міський голова, за ініціативою керівників депутатських фракцій, запропонував внесення змін до регламенту роботи 33-ї сесії. Передбачається тривалість засідання - 8 годин, початок роботи о 9.00, закінчення - о 18.00. Засідання матиме кілька перерв: "малі" - по 15 хвилин (через 1, 5 години роботи) і одну велику (обідню) тривалістю 45 хв.

Далі з пропозиції міського голови було виокремлено питання, рішення по яких ухвалюватимуть на першому засіданні. Таких -  понад 30-ть. Вони стосуються завершення бюджетного року: фінансування цільових, комплексних програм та перерозподіл коштів по  цих програмах.

Додатково на засідання було внесено питання, які виникли під час роботи профільних комісій. Зокрема, про виділення коштів на завершення проекту з енергоефективності у будівлях міста. Як пояснила начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик, для завершення проекту "Підвищення енергоефективності в будівлях навчальних закладів м. Миргорода" необхідно здійснити повний розрахунок Миргородської міської ради( як Позичальника) з Північною екологічною фінансовою корпорацією НЕФКО (Кредитором) за кредитним договором, укладеним у 2013 році. За даним проектом у гімназії імені Т.Г. Шевченка та навчально-виховному комплексі) "Гелікон" виконано енергозберігаючі заходи. Для погашення курсової різниці кредитного договору необхідно 13000 грн.

Потребують уточнення і до Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО. За поясненнями начальника управління соціального захисту населення Людмили Ільяшенко, зміни на 2017 рік передбачають фінансові заходи в зв'язку із загибеллю миргородця у зоні АТО.

Третім питанням, яке також внесено до затвердження на сесії - розподіл коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Доповідала начальник служби у справах дітей  Євгенія  Усатова.   Рішення передбачає укладення договорів купівлі-продажу трьох квартир за рахунок державної субвенції  на придбання соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, які потребують першочергового забезпечення житлом.

На засіданні Погоджувальної ради було докладно обговорено інформацію по всіх питаннях, сформованих для порядку денного пленарного засідання та заслухано думки голів депутатських фракції і профільних комісій з приводу проблемних питань.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]