Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання обласної спеціальної дослідницької групи
2017-11-29

На базі ЗОШ №1 імені Панаса Мирного відбулося засідання обласної спеціальної дослідницької групи «Проектування як метод пізнання в освітній галузі «Технології» на тему «Формування технологічних компетентностей та конкурентоспроможної особистості в контексті освітньої галузі «Технології».

У засідання взяли участь члени ОСДГ, їх наукові керівники: Чемшит В.Г.,  методист відділу природничо-математичних дисциплін та технологій Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В. Остроградського; Титаренко В.Г., доктор педагогічних наук, професор, декан факультету технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка. А також Колибельнік Т.М., начальник відділу освіти Миргородської міської ради; Невєрова Ю.В., завідувач методичним кабінетом відділу освіти; методисти ММК та учителі трудового навчання загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Метою роботи став пошук вирішення проблеми формування технологічних компетентностей та конкурентоспроможної особистості в контексті освітньої галузі «Технології». Під час зібрання учасники обговорили особливості організації навчального процесу з трудового навчання за оновленою програмою, ознайомилися з електронними версіями календарного планування, розробленими членами ОСДГ відповідно до переліку об’єктів проектно-технологічної діяльності учнів, переглянули відеозвіт учителя трудового навчання ЗОШ №1 імені Панаса Мирного, члена ОСДГ Ксьонз Світлани Володимирівни «Активізація пізнавальної діяльності учнів у системі інтерактивних технологій». Реалізуючи практичний модуль, присутні взяли участь у майстер–класі «Проектування та виготовлення предметів інтер’єру», який підготувала Ксьонз С.В.

Справжньою окрасою семінару стали захоплюючі екскурсії до музею Миргородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені Панаса Мирного (присвяченої 110-й річниці школи),  до «Літературного музею Панаса Мирного» та містом «Не той тепер Миргород, Хорол-річка не та», проведені талановитим, креативним талановитим директором школи, депутатом міської ради Фененко Валентиною Василівною.

 

Силко В.П.,

методист методичного кабінету

відділу освіти Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]