Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання обласної Координаційної ради з моніторингу реалізації в Полтавській області проекту ЄС/ПРООН
2016-04-27

26 квітня відбулося засідання обласної Координаційної ради з моніторингу реалізації в Полтавській області проекту „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”. Члени Координаційної ради обговорили стан впровадження Проекту в Полтавській області, районах та містах-учасниках. В засіданні взяли участь члени Координаційної ради, зокрема голови райдержадміністрацій та районних рад 8 районів області та міські голови міст-учасників, в яких впроваджується Проект ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Делегацію від Миргорода очолив заступник міського голови Сергій Павленко. Засідання було проведено в Полтавській державній аграрній академії.

Про реалізацію проекту у Миргороді доповів Сергій Ппавленко. Він зокрема, акцентував на тому, що в 2015р. подано 6 мікропроектів по ремонту будинків ОСББ та 2 мікропроекти по ремонту навчальних закладів у рамках соцкомпоненту. Усі мікропроекти затверджені. У 2016р. буде подано 6 мікропроектів по ремонту будинків ОСББ. Наразі ОСББ на етапі створення та виготовлення проектно-кошторисної документації.

Практичними кроками втілення проекту та проблемними питнням поділилися і інші міста та райони - учасники цієї ініціативи.

За результатами  засідання буде розроблено аналіз аналіз роботи по впровадженню Проекту в області, окреслено плани та завдання роботи на найближчий час.
 
  Довідково
  Спільний проект Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» реалізується в Полтавській області починаючи з 2009 року.  Цей Проект співпрацює з громадами в усіх регіонах України для підтримки сталого розвитку сільських територій шляхом реалізації ініціатив мешканців сіл, об`єднаних в громадські організації, для реального вирішення місцевих проблем.
  Перша фаза Проекту, при підтримці обласного бюджету в сумі 1 млн. 700 тис. грн. та районних бюджетів в сумі 1 млн. 390 тис. грн., дала змогу реалізувати в області 50 ініціатив громад з покращення місцевої інфраструктури загальною вартістю понад 7 млн. грн. Понад півмільйона гривень зібрані на ці цілі самими мешканцями. 3 млн. 600 тис. грн. грантових коштів було надано Проектом «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».
  У другій фазі Проекту, яка тривала з 2011 року реалізовано 54 ініціативи громад загальною вартістю понад 10 млн. грн., з яких грантова підтримка Проекту – 4,2 млн. грн., з обласного бюджету виділено 2,2 млн. грн.,  кошти  районних та сільських бюджетів – 3,7 млн. грн., кошти мешканців – 620 тис. грн.
  З 2014 року реалізується третя фаза Проекту в Полтавській області, яка триватиме до 2018 року та в рамках якої буде реалізовано:
  32 мікропроекти громад у 8 районах області (Лохвицькому, Шишацькому, Козельщинському, Чутівському, Пирятинському, Оржицькому, Зіньківському, Кременчуцькому), грантова підтримка ЄС складе близько 500 тис. дол. США у гривневому еквіваленті;
  додатковий компонент з муніципального розвитку - 2 міста отримають підтримку з розвитку ОСББ, реалізації мікропроектів ОСББ та соціальних проектів з енергоефективності, впровадження інноваційної діяльності та технологій на місцевому рівні із забезпеченням кращого обслуговування житлового сектору.

 

 


   

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]