Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання молодіжного парламенту
2015-11-26

Лідери учнівського самоврядування із семи шкіл міста ділилися досвідом, розповідали про свої амбіційні плани,  спрямовані на вдосконалення життя громади свого навчального закладу, міста в реаліях українського сьогодення на черговому засіданні «Молодіжного парламенту м. Миргород». У діловій розмові діти усвідомили, що саме відповідальність є важливою якістю людини, яка веде за собою. Творча атмосфера, що панувала у залі, заохотила присутніх до налагодження дружніх стосунків між школами.

Президенти, які вже не перший рік очолюють учнівське самоврядування у своїх закладах: Лозинський Вадим (ЗОШ №3), Сусоля Артем (СШ №5), Принципал Ігор (гімназія імені Т.Г Шевченка), Зосим Юлія (ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського) – познайомили з особливостями роботи парламентів, з цікавими проектами, започаткованими ними.

Шумейко Арсен, президент ЗОШ №1 імені Панаса Мирного, поділився враженнями від участі в роботі Школи громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання "Агенти змін", яка працювала 13-17 жовтня на базі Міжнародного Центру дитячої наукової творчості (Пуща-Водиця). Він розповів про цікаві та продуктивні тренінги, сесії, лекції, майстер-класи, які змусили інакше подивитися на себе, свої можливості й розвинули навички комунікації. Також Єгор змусив замислитися, з якими глобальними сучасними проблемами стикається населення як нашої країни, так і всього світу, та запевнив, що вчитися жити у дорослому світі та творити майбутнє потрібно починати з дитинства.

Тож, як настанова, у кінці розмови прозвучали слова Сера Кена Робінсона: «У нас є лише наша планета. Нам більше немає, куди їхати. Проте, якщо ми  правильно використовуватимемо свій творчий потенціал, нам і не треба буде нікуди їхати. Якщо ми піклуватимемося про планету й один про одного, ми матимемо все необхідне тут». Маємо надію, що такі зустрічі юних лідерів спонукатимуть дітей бути ще більш активними в громадському житті й уже сьогодні будувати щасливе «завтра» для себе та прийдешніх поколінь.

І.В. Шевченко,

методист методичного кабінету відділу освіти

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]