Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва
2018-05-07

На одній із сесій міської ради буде затверджено Програму посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва м. Миргорода на 2018–2022 роки. Проект документу, який передбачає консультативну та фінансову підтримку суб'єктам підприємницької діяльності, розглянули та обговорили на засіданні Координаційної ради з питань розвитку підприємництва, що відбулося сьомого травня під головуванням секретаря міської ради Наталії Гирки.

Для участі в засіданні були запрошені члени Координаційної ради з питань розвитку підприємництва, члени робочої групи по розробці Програми посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва  м. Миргорода, керівники відповідних служб міської ради, ЗМІ.

Проект Програми посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва м. Миргорода на 2018–2022 роки представила начальник відділу споживчого ринку та підприємництва Світлана Гавриш. Вона зазначила, що програма розроблена спеціалістами проекту міжнародної технічної допомоги "ПРОМІС" за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. Участь у розробці  програми брали також місцеві підприємці, були проведені статистичні опитування та робота у фокус-групових дослідженнях для одержання конструктивних пропозицій. Фахівцями галузі, розробниками програми сформовано реальний комплексний план дій із посилення конкурентоспроможності малого та середнього бізнесу, визначено пріоритетні напрями подальшого розвитку бізнесу у курортному місті, тож підприємцям пропонують розглянути Програму в якості її учасників. Єдина умова - фінансову підтримку можуть отримати неприбуткові організації. За детальними роз'ясненнями чи підтримкою у написанні проектів всі зацікавлені можуть  звертатися до відділу споживчого ринку та підприємництва міської ради, кабінет №15.

Після презентації відбулося жваве обговорення інформації. Лунали різні думки та пропозиції. Так, підприємці висловлювали необхідність створення у Миргороді Школи підприємництва, пропонували використати кошти програми для розвитку мережі соціального підприємництва.

Другим питанням порядку денного було обговорення ставок єдиного податку. Зміни планують затвердити на одній із сесій міської ради. З даного питання доповідали Світлана Гавриш, заступник начальника фінансового управління Валентина Корж, начальник відділу обслуговування платників Миргородської ОДПІ Головного управління ДФС у Полтавській області Людмила Подоляка.

Під час засідання, що проходило у форматі громадських слухань,  підприємці активно долучилися до обговорення цієї теми. Надавали різні пропозиції та рекомендації. Зокрема, акцентували на необхідності диференційованого підходу до встановлення ставок єдиного податку для різних категорій суб'єктів підприємницької діяльності.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]