Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання комісії з питань контролю за фінансово-господарською діяльністю комунальних підприємств
2021-03-31

Відбулося чергове засідання комісії з питань контролю за фінансово-господарською діяльністю комунальних підприємств міської ради у оновленому складі згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 17 лютого 2021 року № 63. В ході засідання, яке провела заступник міського голови Наталія Молочко, керівники доповідали про результати діяльності підприємств, що належать до комунальної власності громади, досягнення запланованих показників та причини невиконання у 2020 році.

На засіданні також розглядалась інформація підприємств, які приєдналися до комунальної інфраструктури громади в результаті децентралізації, а саме: КНП "Миргородська лікарня інтенсивного лікування" та КНП "Миргородський міський центр ПМСД №2".

Серед основних актуальних питань, що обговорювались це надання якісних послуг тепло- та водопостачання, благоустрій міста, обслуговування будинків та прибудинкових територій, телекомунікаційних та медичних послуг.

За підсумками роботи комісії керівники комунальних підприємств отримали пропозиції щодо активізації стягнення заборгованості за спожиті послуги та ефективного використання коштів місцевого бюджету.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]