Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання громадської ради
2017-11-03

На порядку денному засідання громадської ради, що відбулося 2 листопада, було винесено для обговорення низку питань: про проекти, які реалізуються в місті та бюджет участі; порядок нарахування оплати за вивезення твердих побутових відходів; боротьба із несанкціонованими сміттєзвалищами; інформація про нові тарифи на послуги ОКВПВКГ «Миргородводоканал»; стан дорожньо-мостового господарства міста, ремонт доріг; обговорення проекту Договору про співробітництво між Миргородською міською радою та прилеглими сільськими радами.

Про проекти, які реалізовуються вмісті присутнім розповіла головний спеціаліст Відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Анна Саєнко. Вона детально зупинилася на Громадському бюджеті та програмі «Місто активних громадян».

По другому питанню членів громадської ради проінформували начальник КП „Спецкомунтранс” Олександр Онищенко та начальник Інспекції з благоустрою Володимир Поцяпун. Представник ГО «Миргородський рибальський клуб» Сергій Юрченко розповів про додаток для смартфоні від Міністерства екології та природних ресурсів України Екомапа, який дає змогу надіслати звернення з геоприв’язкою та фотоматеріалами щодо виявлених місць стихійних сміттєзвалищ, а Мінприроди забезпечить оперативне надходження такої інформації до місцевих органів влади, які відповідають за їх своєчасну ліквідацію.

Про діяльність та тарифи на послуги ОКВПВКГ «Миргородводоканал» присутнім розповів в.о. директора ОКВПВКГ «Миргородводоканал» Андрій Беркунов. Після жвавого обговорення було прийняте рішення звернутися до Миргородської міської ради з рекомендацією про клопотання перед Полтавською обласною радою щодо передачі ОКВПВКГ «Миргородводоканал» на баланс міста.

Про стан дорожньо-мостового господарства міста, ремонт доріг та реконструкцію мосту присутніх проінформував начальник відділу капітального будівництва Максим Богаєнко.

Останнім питанням було обговорення проекту Договору про співробітництво між Миргородською міською радою, Вовнянською, Гаркушинською, Дібрівською, Зубівською, Петрівцівською, Попівською, Слобідською, Хомутецькою, Шахворостівською та Ярмаківською сільськими радами щодо розробки та реалізацію стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону на 2017-2026 роки. Проект договору презентувала начальник Відділу економічного прогнозування та туризму Оксана Голуб. Метою укладання даного договору є успішна розробка та реалізація Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону. Детальна інформація про Стратегію тут.

За результатами обговорення члени громадської ради одноголосно підтримали підписання Договору про співробітництво між Миргородською міською радою, Вовнянською, Гаркушинською, Дібрівською, Зубівською, Петрівцівською, Попівською, Слобідською, Хомутецькою, Шахворостівською та Ярмаківською сільськими радами щодо розробки та реалізацію стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону на 2017-2026 роки.

 

Відділ інформаційного забезпечення

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]